som råsor inte klarar sig utan i köket
-jif!!!
-stålull
-disksvamp
-disktrasa (wettex soft and fresh)
-plackers (att peta bort göjs ur äckelpäckelbilligaköksspringor med)
tre av fem är gula+gröna i designen.
hmh. mystiskt. varför?
gult+grönt= bra och smutsborttagande?
jif är bra till det mesta.
till kalkbeläggningarna på diskbänken, i diskhon och på spisen (stålull är INTE att rekommendera..) men inte på billigaköksskåpluckor. det var inte bra alls då köksluckorna blev..ehm.. flammiga, men det blev rent. dessutom luktar det fräsht.
stålull är underskattat i köket. till kalkbeläggningarna på diskbänken, i diskhon och, som det står på förpackningen, till fastbränd skit i kastruller. nu bränner jag förstås väldigt sällan fast mat i kastrullerna, men om jag gör det så är det bra att ha stålull. förstås.
något stålull dock INTE fungerar på är fläktfiltret.
starkt fettborttagningsmedelsomluktarindustri fungerar inte heller.
kanske åker fläktfiltret i soperna. helst. hoppas.
disksvampar diskar jag med. jag använder mycket mycket sällan diskborste. fast jag har en. en rosa. höhö.
när jag inte diskar med disksvamparna så gnuggar jag spisen med dem. det är hög omsättning på disksvampar i råsas hushålle. två veckor på varje, max. keep 'em coming!
disktrasor. används flitigt och kastas efter två veckor. längre får de inte leva de heller. liksom.. gröuss!
plackers petar jag bort göjs med. billigakök har springor där det samlas smulor och mysigheter som måste petas bort med plackers. plackers eller nål. det beror på.
men jag kan inte säga det nog många gånger att stålull är fina grejer!
tillsammans med jif och disksvampar och disktrasor och plackers så håller jag köket någorlunda sjysst. till skillnad mot resten av lägenheten. hehe.
jaha. ja det där var ju intressant...
nån som vill ha sitt kök städat?
4 kommentarer:
Råsa, du är välkommen hem till mig och skrubba köket NÄR du vill! :)
Åh, tack så mycket! det kan hända att jag tar dig på orden! =)
Du, sign me up, jag vill också ha fint i mitt kök!
MWAHAHAH! Men jag har ju städat ditt kök lite här och var ju då och då...
Skicka en kommentar